© 2018 Camille Barbo, All rights reserved.

camille.barbo@gmail.com​  |  + 31 6 25 45 24 88

LINNAEUSSTRAAT APARTMENT

Camille Barbo

MAXIMISE SPACE TO CREATE A MODERN FAMILY APARTMENT

Residential / In construction

Amsterdam, The Netherlands

Located in Amsterdam-East, this 62 sqm apartment has been reconfigured to convert a two rooms into a modern family home.

 

One of the key issues was to add a new bedroom in the lower level without losing any light. To address this, we choose to reduce the living area to create enough space for a master bedroom while the bathroom is relocated to upper level with the kid bedroom.

 

The lower level is open plan to maximise the sense of spaciousness and lightness thanks to a glass wall. Connected to the stairs, we create also a plywood element which incorporates an extra seating and storage in the living area and a wardrobe in the bedroom.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now